Під час розроблення дизайну меню Багато хто забуває, що воно має бути презентабельним і читабельним. Меню формує враження про заклад, за його зовнішнім виглядом і наповненням можна сказати про цей ресторан або бару дуже багато. Воно має так «смачно» уявляти страви, щоб у клієнта відразу ж виникало бажання спробувати все й відразу.
Під час розроблення дизайну меню ресторанів варто приділити також увагу десертній карті та винній карті (або мапі напоїв). Оптимальний варіант — для зручності клієнтів зробити три окремих меню: для основних страв, десертів і напоїв. Це позитивно позначиться на іміджі закладу, зможе підвищити відданість клієнтів.
Виготовлення меню меню для кафе та ресторанів не має бути шаблонною роботою. Тут потрібно проявити фантазію й мати змогу створити макет, який ідеально підходитиме під загальну концепцію закладу. Тому необхідно уважно слухати до всіхнків і пропонувань клієнта. Наші фахівці завжди дотримуються цього правила. Також дуже важливо і якість виготовлення замовлення.